Početna Smještaj Makarska Izleti Lokacija Kontakt
Biokovo - park prirode
Minibusom ili autom se može poći do nekog dijela planine,a onda se kratko pješači do Svetog Jure. Možete također ići na izlet koji uključuje petosatno pješačenje kroz gustu borovu šumu i obronke kojima skakuću divokoze i ovce. Planina Biokovo koja se uzdiže iznad Makarske, šetačima pruža beskrajne mogućnosti. Najviši vrh Biokova je Sveti Jure (1762m). Ponesite dovoljno vode.
Još jedno popularno mjesto je Botanički vrt, pored Makarske, blizu sela Kotišina do kojeg se može doći označenim stazama iz Makara
Bol
Možete otići na Brač,treći najveći jadranski otok,da biste posjetili slikoviti gradić Bol. Tu možete vidjeti dominikanski samostan s bogatom bibliotekom i arhivom,te stari podrum za degustaciju lokalnih vina. Slobodno vrijeme iskoristite za plivanje i sunčanje na poznatoj pješčanoj plaži Zlatni Rat (Zlatni Rt),isturenoj na moru,s pozadinom guste borove šume.
Međugorje
Doživite duh Međugorja.Otkrijte i doživite fenomen koji je Međugorje učinio jednim od najpoznatijih mjesta hodočašća diljem katoličkog svijeta,privlačeći milijune posjetitelja iz cijelog svijeta. Poslije mise,oni koji žele mogu posjetiti Brdo ukazanja gdje se Djevica Marija prvi put ukazala djeci.
Plitvice
Smještena u gustoj šumi Plitvička jezera smatraju se jednim od najljepših prirodnih fenomena na svijestu. Šesnaest jezera povezano je s 92 slapa koji se kaskadno spuštaju i tvore jedinstveno okružje. Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 1949 godine, a od 1979. nalaze se pod zaštitom UNESCO-a. Velika atrakcija je također i nekoliko špilja,a naročito raznovrsna flora i fauna. Tura po parku traje oko dva i po sata i u to je uključena vožnja brodom i šetnja parkom.Pridružite nam se i uživajte u čarobnoj ljpoti slapova i jezera
Dubrovnik
Stari, moćnim zidinama i tvrđavama okruženi grad doimlje se poput neprocjenjivog dragulja kojeg sa svih strana okružuje more. Taj stari grad je ujedno i riznica lijepe arhitekture i umjetničkih djela, koja su se ljubomorno čuvala i sačuvala kroz stoljeća. Slikovite palače, stari samostani i crkve,stare biblioteke,riznice te kamene ulice i trgovi samo su dio onog što možete vidjeti i osjetiti iz bogate prošlosti ovog grada.
dnevno rafting u Omišu, na rijeci Cetini
dnevno izleti brodom na otoke Brač, Hvar i Korčulu